Thursday, 15 November 2012

yes sir im one of a kind..

title tu sbab still angau overboard dgn GD..alaaa...si handsome boy Big Bang tu la..:p kalau xknal lgi,sile la meng'google'...pergh2..lamenye x berupdate blog ni..last post psal g pameran kawin kot..uu..cte da basi lah..xdela kot nk update sal pmeran...-_-"

well..well..xtaula nk ckap bz ke x..cume dok sbuk key in sppbs n jage xm..so mase dpan lappy ni mmg fully utilized utk keje skola je..T__T  facebook pn da jrg update..stakat like2 post org ade la kot..

bile bkak je blog ni,tgok countdown ticker,ade lg 2++ months je lgi..hari2 dok kasik dri sndri ingat da nk jdi bini org..soo behave2...brrr...ble nk terer masaknye oiii?(mama cakp esok da kwin,pndaila msak..yeke?)

this month habis byak dkat preparation hntran...mnde besa2,rse mcm sume da booking..tgal kne follow up saje..ooh..xcept for the card..by dec kne gk p booking..tkut jdi mnde xbesh last min...

as for DIY..fuuhhh..xtaula ade ke x mnde yg akan di DIY..xhabis carik idea lg...T__T

kalau wat wedding simple je bole kan?jnji hari tu hari pling bmakna tuk ktorg da la..kan2?? >_<

p/s: SALAM MAAL HIJRAH...tahun baru...bakal melangkah ke kehidupan baru jgak xlame lgi...harap semuanye dpermudahkan...INSYA ALLAH...amiin...amiin...xsaba nk pegi wedding kengkawan cuti ni... :)

1 comment:

  1. betul la cakap mama ko. memang dah kahwin automatik akan pandai masak. practice make perfect kan? lagipun, akan rasa tanggungjawab nak masak untuk laki. tak kan nak bagi laki ko makan luar je kan? aku sampai bawak lunch box pergi keje sekali sebab nak kan suami makan air tangan kita. masuk kerja pagi-pagi dah fikir malam nanti nak masak apa, sarapan besok nak makan apa. see... seronok kahwin sebab rasa lebih bertanggungjawab. eceh~

    aku suka pergi wedding orang simple mimple ni! aku support dari belakang. rasa seronok kan buat prep kahwin. teringat aku masa pasang pelamin masa raya ketiga. kecoh dengan cousin-cousin semua pangjat kerusi nak pasang tirai dari siling. LOL.. siap gaduh nak jahit sarung kerusi macam ni macam tu. best!

    opss... sorry terpanjang plak komen.

    ReplyDelete

Jom Merepek Gak