Wednesday, 22 August 2012

::Engagement 02062012 part II::

Assalamualaikum..

entri kali ni ksinambungan entri sbelum ni...:)

decision nk tunang mcm ala2 ad hoc je kot..so preps pn ala2 jela...xde buat pape review kt web atau mane2 blog pn utk tunang ni,wat aci ikut plan sndri je...da nekad nk wat simple je..wpun simple,jnji memorable..:)  after all,xkan nk bhabis duit utk mjlis ni je kan,mjlis yg sterusnye tu xkan wat cincai je..almaklumla,awak bkannye gaji puluh ribu sbulan,buat skadar tmampu jela..:)

Alhamdulillah, mjlis jlan lncar,wpun xla 100% mcm yg kte impikan..>_<

MUA pn atas recommendation kawan..tq cik aini...my MUA of the day,kak tini,sgt best!!serious best,sporting n pling best die sgt friendly...talking to her,feels like u know her for years..ngn kak tini gak cik z tmpah wat mini plamin (mama yg nk sgat ni)

tula saye..huduh..hehe:p

saye juge tu,lpas make over :p
the mini plamin hsil sntuhan kak tini..
pakej yg kak tini bgi mmg reasonable & affordable jgak...INSYA ALLAH,nikah & reception nnti,mmg akan gune khidmt kak tini lg...:)

bole usha blog kak tini or fb die for further info:)

5 comments:

  1. pada ak, mekap dia cantik. pelamin pun cantik~ weee...

    babe, suggestion: padam la word verification masa nak komen ni. letih la nak tulis klo salah. hehe. jangan marah na~

    ReplyDelete
  2. its a worth pay dear,harusla hasil kne hmm....hehehe...aite2,pndapat anda diambil kira puan to be..hahaha..thanx :)

    ReplyDelete
  3. cantiknye mini pelamin...salam kenal dear... :)follow kamu...

    ReplyDelete
  4. tq dear...:) salam pkenalan juge...^__^

    ReplyDelete
  5. mekap dia cantik...orangnya pun cantik juga! OKje folo sini....selamat berblogging!

    ReplyDelete

Jom Merepek Gak